Revelion Izvoru Muresului

revelionMagie de iarna, traditii, mancare din belsug, delicii culinare, bucurie, aventura pe schiuri si multa, multa distractie. Aceasta este definitia unui revelion la Izvoru Muresului.

Statiunea Izvoru Muresului va pune la dispozitie o multime de oferte privind petrecerea Revelionului. Celor cu fire mai sportiva si porniti mereu in aventura, Revelionul pe partie este unul din variantele puse la dispozitie, oferta ce vine completata de cateva cani de vin fiert. Cateva ture pe schiuri si cateva trante cu sania, contactul cu zapada rece sunt elemente ce completeaza perfect un sejur de Revelion. Daca iubiti atmosfera calda a cabanelor, Izvoru Muresului va pune la dispozitie o multitudine de pensiuni, care mai de care mai primitoare ce va ofera nu numai confort in fata semineului, dar si delicatese locale si internationale, respectiv o bine-meritata plimbare cu sania trasa de cai. Pentru turistii care doresc un sejur de Revelion mai rafinat si elegant, restaurantele va pun la dispozitie seri cu muzica ambientala, spectacole tematice si mese delicate de o calitate exceptionala.

Mesele festive de Revelion sunt diversificate cu fiecare locatie, fiecare gazda avand o mica surpriza de oferit turistilor. De pe masa nu lipsesc bucatele traditionale, pestele – sa treaca noul an asemeni pestelui prin apa – vinul, tuica, sampania, tortul si nelipsita voie buna si distractie.

La cumpana dintre ani se ciocnesc pahare de sampanie, se intampina noul an cu focuri de artificii, lansari de lampioane zburatoare, se danseaza si se canta, atmosfera creata in intreaga statiune fiind una exceptionala. Atat inainte cat si dupa sosirea noului an, cetele de uratori umbla din casa in casa pentru a face urari de bine gazdelor si a le ura mult belsug in noul an. Nelipsit este si jocul ursului si a caprei de Anul Nou. In prima zi in anul nou sau dimineata Sfantului Vasile, copii incep sa mearga la semanat, ritual ce semnifica bogatia adusa in casa celui ce primeste semanatorii. Asemenea semanatorilor sunt si cei cu sorcova. Astfel fiecare gazda poate fi sigura ca incepe noul an in semne de prosperitate. Nu in ultimul rand seara de 1 ianuarie este dedicata Carnavalului, doritorii putand sa se costumeze si sa continue distractia inceputa inainte cu o seara. Fie ca aveti o fire mai sportiva si doriti sa schiati, fie ca doriti sa va relaxati sau de ce nu sa aveti parte de amandoua, cu familia si prietenii, la Izvoru Muresului gasiti de toate – pentru toti.