Szabó Panzió Marosfő, Erdélyi

Amikor felfedezte a Békás-szoros, a Gyergyói-medence szépségeit – új lehetőségek nyílnak a szabadidő eltöltésére úgy télen, mint nyáron. A hegyet bármilyen irányból meg lehet közelíteni, minden lépésnél új kirándulási lehetőségek nyílnak meg. És hogy minden alkalommal szívesen térjen vissza a csodálatos Marosfő üdülőhelyre, a Szabó panziót ajánljuk, egy olyan panziót ahol a gyermekkor varázslata sohasem szűnik meg.

Szabó Panzió, Marosfő
Cím:
Marosfő, Állomás utca 118. sz.
Tel.: 0744919754

Besorolás: margaréta szám: 2, szobák száma: 4, férőhelyek száma: 9
Szolgáltatások: konyhahasználat, filagória az udvaron, közös hűtőszekrény, kert/udvar, nappali szoba, parkolási lehetőség, rostély használat.
Szobák felszereltsége: erkélyes szobák, csempekályha, fürdőszoba káddal, televízió a szobában, hajszárító, fürdőszoba az előtérben, központi fűtés.

pensiunea-szabo-izvoru-muresului-03 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-04 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-05  pensiunea-szabo-izvoru-muresului-07 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-08  pensiunea-szabo-izvoru-muresului-10 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-11    pensiunea-szabo-izvoru-muresului-15 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-16    pensiunea-szabo-izvoru-muresului-20   pensiunea-szabo-izvoru-muresului-23 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-24  pensiunea-szabo-izvoru-muresului-26 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-27   pensiunea-szabo-izvoru-muresului-30 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-31    pensiunea-szabo-izvoru-muresului-35 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-36  pensiunea-szabo-izvoru-muresului-38  pensiunea-szabo-izvoru-muresului-40 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-41   pensiunea-szabo-izvoru-muresului-44 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-45 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-46 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-47  pensiunea-szabo-izvoru-muresului-49 pensiunea-szabo-izvoru-muresului-50