Sándor Panzió Marosfő

Pensiunea Sandor este situata pe o strada linistita, laturalnica la aproximaviv 150 metri de soseaua principala intr-un cadru natural de poveste asa cum reises si din pozele de mai jos. In apropierea pensiunii Sandor, la aproximativ 200 de metri este situata si padurea de brad ce emana un aer curat si recomandat in tratarea bronsitelor. Si cel mai important aspect, este cea mai apropiata pensiune de partia de schi la cca. 2 minute de mers pe jos. Fiind o localitate montana Izvoru Muresului este situata la poalele muntilor Hasmas, in partea sudica a muntelui Negru. Statiunea si-a primit numele de la izvorul din Muntele Negru (Feketerez) cum ii spun localnicii. Statiunea este una climaterica si ofera locuri de campare pentru tineri. Traseele turistice duc la locul unde izvoraste Muresul, pestera Sugo si Greces. Microclimatul statiunii este recomandat pentru afectiuni ale cailor respiratorii sau a glandei tiroide.

Pensiunea Sandor Izvoru Muresului Adresa: Izvoru Muresului Nr. 645 Telefon: 0745.992.946, 0266.336.958

Clasificare: Facilitati: acces la bucatarie, foisor in curte, terasa, tv in living, frigider in unitate, wi-fi, gradina/curte, parcare, loc amenajat de joaca, sal de mese, se accepta animale. Dotari in camere: internet in camera, sobe de teracota, camere cu tv, baie in camera, uscator de par, baie pe hol, incalzire centrala.

Pensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru Muresuluipensiunea-sandor-izvoru-muresului-03Pensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru Muresuluipensiunea-sandor-izvoru-muresului-13pensiunea-sandor-izvoru-muresului-12Pensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru MuresuluiPensiunea Sandor Izvoru Muresului