Irénke Panzió, Marosfő

A 12-es országúton, Csíkszeredától hozzávetőleg 38 km-re és Gyergyószentmiklóstól kb. 19 km-re található az Irénke panzió, az Olt és a Maros folyók medrének vízválasztóján. Nyáron az Irénke panziót a tulajdonos által változatosan rendezett és nevelt virágok százai veszik körül, aki a rózsák, bazsarózsák, jázmin és más illatos virágok nagy kedvelője. A tél idején nagy a nyüzsgés a közelben található (kb. 615 m hosszú) sípályának köszönhetően.

Ebben a panzióban úgy lazíthat, mint a nagyszülők házában. A tulajdonos mikrofarmján kis háziállatokkal találkozhatnak a gyerekek. A hétvégi ház a tulajdonos nevét viseli, aki egy barátságos, vidám és jószívű személy, és aki az Ön ellátásának minden részletére figyel, hogy a vendég kellemes emlékekkel gazdagodva távozzon Marosfőről.

Irénke Panzió, Marosfő
Cím:
Marosfő, Állomás utca 105. sz.
Tel.: 0744196091, 0744277417

Besorolás: margaréta szám: 2, szobák száma: 3, férőhelyek száma: 7
Szolgáltatások: konyhahasználat, filagória az udvaron, közös hűtőszekrény, kert/udvar, rostély használat, játszóhely, ebédlő.
Szobák felszereltsége: televízióval ellátott szobák, hajszárító, fürdőszoba az előtérben, központi fűtés.

Pensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru MuresuluiPensiunea Irenke Izvoru Muresului_MG_8290_MG_8292