Csermely Panzió Marosfő

Az első emeleten egy saját fürdőszobával és négy egyszemélyes ággyal ellátott szoba és két, közös fürdőszobával rendelkező szoba található. Az egyik közülük két egyszemélyes ággyal, a másik pedig négy egyszemélyes ággyal rendelkezik. A második emeleten két szoba található, az egyik két ággyal a másik pedig egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal van felszerelve. Ezen az emeleten található a nappali szoba és az előtérben lévő fürdőszoba.

Csermely Panzió, Marosfő
Cím:
Marosfő, Állomás utca 16. sz.
Tel.: 0740809763, 0730969569

Besorolás: szobák száma: 3, férőhelyek száma: 8
Szolgáltatások: konyhahasználat, filagória az udvaron, lovak által húzott hószán, televízió a nappaliban, közös hűtőszekrény, kert/udvar.
Szobák felszereltsége: erkélyes szobák, internet a szobában, csempekályha, káddal ellátott fürdőszoba, telefon a szobában, fürdőszoba a szobában, hűtőszekrény a szobában, kandalló.

pensiunea-csermely-izvoru-muresului-27pensiunea-csermely-izvoru-muresului-30pensiunea-csermely-izvoru-muresului-01   pensiunea-csermely-izvoru-muresului-04     pensiunea-csermely-izvoru-muresului-09 pensiunea-csermely-izvoru-muresului-10  pensiunea-csermely-izvoru-muresului-12   pensiunea-csermely-izvoru-muresului-15  pensiunea-csermely-izvoru-muresului-17  pensiunea-csermely-izvoru-muresului-19  pensiunea-csermely-izvoru-muresului-21            pensiunea-csermely-izvoru-muresului-33 pensiunea-csermely-izvoru-muresului-35